10 regler för en lycklig brud

Innehåll

Från lavinen av fall som täcker varje brud under perioden före bröllopet kan du lätt bli galen. Du är fylld med fantasier om exakt hur allt ska vara – du går inte med på några kompromisser. Å ena sidan kan din iver att förvandla bilden av dina drömmar till verklighet, å andra sidan driver du dig själv i en fälla: alla irriterande missförstånd förvandlas till en hel stress. Hur inte ge efter för honom och förstöra din psyke i dessa dagar? Upprepa en av våra mantra för dig själv efter behov..

1. ”Jag kan leva utan det”.

Som du kanske har sett nu finns det ett stort antal olika bröllopsalternativ. Du kan falla i en bedövning från vad som helst: från mönster på tallrikar för en bankett till smarta origamiinbjudningar för gästerna. Men invecklade saker är ofta vansinnigt dyra. viagra generisk. Om du tycker att du faller för en sak som kan orsaka irreparabel skada på din budget, är det dags att ställa dig själv frågan: vad kommer just den här saken att lägga till ditt bröllop i verkligheten, vad är dess verkliga bidrag till helhetsintrycket av evenemanget? Om ditt svar är ”Några beundrande kommentarer” – kanske det är vettigt att spendera dessa medel på något mer användbart? En grupp prickskyttar för oväntade gäster är mycket extravagant. Tja, eller i extrema fall, spendera mer på smekmånaden. Vi kan hängas upp på bagateller som mot bakgrund av själva evenemanget helt enkelt kommer att gå obemärkt förbi. Påminn dig själv om storleken på semestern ofta och matcha alla slöserier med den.

Det finns människor som är intresserade av att du spenderar pengar (bröllopsbyråer). Och det finns de som helt enkelt upplever ett perverst nöje i det faktum att du köper upp varje artikel som kom till dig (och särskilt till dem) efter din smak. Låt inte någon annans ofyllda ambitioner ta kontroll över din plånbok – ta bara bort onödiga människor från listan över de som du ska rådfråga om utgifter före bröllopet.

2. ”Jag är en prinsessa”.

Du övervinns av hemliga plågor: tänk om någons flickvän ser bättre ut på ditt eget bröllop än dig själv? ”Naturligtvis,” fortsätter du att skämma bort din hysteri, ”hon kan bära en minikjol, flirta med alla, även med min fästman!” Det är ännu värre när din svartsjuka är riktad – du vet i förväg att någons knän eller ögonfransar kommer att distrahera dig från lycka. Och att någon kanske till och med är din bästa vän! Är du redo att beundra hennes utseende när som helst, men inte under ditt bröllop? Tja, du måste komma överens med det faktum att hon kommer och sannolikt inte blir mindre vacker än alltid. Vad finns kvar för dig? Dölja henne från brudgummen tills han loggar in i registret? För vars uppmärksamhet du kämpar – vänja dig vid en gift kvinnas status: din man är din framtida make. Och han valde dig. Vad är sannolikheten att han lämnar dig den här dagen och för henne? Det är bara en dagis. Om du lyser av lycka och ständigt upprätthåller ”kontakt” med din man (du har alternativ som inte är tillgängliga för underbara gäster – till exempel, viskar i hans öra, slår knäet under bordet), upplever varje händelse på semestern tillsammans, blir du den vackraste för honom.

3. ”Jag behöver inte göra det här”.

När du sammanställer gästlistor kommer säkerligen frågan om singlar att uppstå – de som inte har ett seriöst förhållande med någon. Visst kommer de själva att ställa dig en fråga om möjligheten att ta med sig någon. Din tankegång kan vara: ”Vad händer om jag vägrar, och de ska gifta sig en dag. Hur kommer jag att se in i ögonen på en person vars frånvaro vid mitt bröllop jag insisterade på? ” Men återigen, försök att svara dig själv ärligt: ​​vill du tillbringa din magiska dag med främlingar och främlingar? Alla dessa ”+1” kan bilda en hel gemenskap som du betalar för. Naturligtvis kommer någons passion gärna att dra den till din semester (det är möjligt att det är hennes knän och ögonfransar som kommer att gå enligt din fåfänga), kommer att passa in i mitten av varje foto. Och när du och din man återvänder från din smekmånad kan personen som hon kom lätt hata henne och du kommer inte ihåg hennes namn alls. Så ner med alla plågor i samvetet – inget ”+1” från en-dags passioner.

4. ”Varje fråga har sin egen deadline”

Så snart du på allvar fördjupar dig i att bestämma vilka färgplattor som bäst passar in i festbordets design kommer en hel lavin av uppenbarelser att kollapsa på dig – det finns så mycket information på Internet vid alla tillfällen att det helt enkelt inte är möjligt att uttömma allt. Så medan du tänker ”citron eller grädde?” du kommer att stöta på ”ljusgrönt”, och nu är det dags att ta lugnande medel – för ”det här är precis vad du behöver, du måste bara ompröva valet av duk.” Valet är också ont om du ger dig själv upp till det. Starta säkringen: ställ in en tidsfrist för varje uppgift. Så det kommer att finnas en chans att fördela din uppmärksamhet jämnt och inte lämna allt till slumpen till slut, helt enkelt för att frågan med tallrikarna ”åt” hela tiden.

5. ”Varje man för sig själv”

Är du orolig för att någon kan suddiga ut något? En berusad flickvän kan spränga ut ditt ”skelett i garderoben”. Din egen farbror berättar kanske en ”rolig historia” om hur du inte kom till potten som barn. Vad annars? Kan ditt ex gå upp mitt i ceremonin och ge dig din hemvideo i den som en minnessak? Sluta lägga allt i ditt huvud. Först och främst är det oundvikligt vad man ska vara. Du kan inte kontrollera alla. För det andra, säg till dig själv: det här är bara en dag, och eftersom det är så viktigt för dig överdriver du all fara till otroliga proportioner. Håll med värdighet själv och låt alla andra vara ansvariga för sig själva. Dessutom kan sådan rädsla besöka brudgummen – så du är åtminstone jämn.

6. ”Nej” Då! ”

Visst kommer ingen att ha tid / kommer inte att kunna kontakta dig personligen för att gratulera och ge gåvor. Din telefon kommer att fyllas med SMS och missade samtal. Mitt i semestern kanske du inte har tid att svara på dem. Gör detta senast nästa dag. Annars, medan du ”samlar din styrka”, kommer gratulationen att oroa dig om du alls fått gratulationer och gåvor. Att ignorera någons självbelåtenhet är helt enkelt oartigt och din lathet kan förstöra en bra attityd gentemot dig..

7. ”Jag kommer inte att oroa mig för hur hans bachelor party går.”

Och försök inte ta reda på exakt hur allt gick, för att inte inflammera din nyfikenhet. Vad är så speciellt med hans bachelor party som inte har hänt i hans bachelor party tidigare? Om han föredrog framför ditt företag dygnet runt, kommunikation med berusade vänner och prisvärda kvinnor med enkla namn som Barbie, skulle han aldrig gifta sig med dig..

8. ”Jag ska vara realistisk”

Du bör inte samla illusoriska förväntningar på att något kommer att förändras dramatiskt – till exempel kommer du att gå ner i vikt mycket. Välj en klänning som ser gudomlig ut nu. Tänk på möjligheten att dina volymer kommer att minska som en trevlig bonus snarare än en nödvändighet på grund av storleken på din korsett. En hård diet kommer att göra dig eländig och bitchy. Och ingen klänning kompenserar för det.

9. ”Jag ska inte låta någon döda min entusiasm”

Kanske är dessa människor ensamstående eller inte särskilt lyckliga gifta. Kanske är de helt enkelt intoleranta mot någon annans glädje eller patologiskt avundsjuka. Deras förmåga att förvandla någon källa till din glädje till en källa till tvivel eller till och med skam är verkligen fenomenal. De kan suga allt runt med sin cynism..

Och det kan vara svårt att beräkna dem, eftersom deras negativitet ofta ”packas” till ett användbart, vid första anblicken, råd: ”Oroa dig inte så mycket, trots allt är detta bara en annan fest som kommer att sluta om 5 timmar!” – och nu, omärkligt, blir det evenemang du väntar på att bli en vanlig fest. Det är ännu svårare att erkänna för dig själv att någon nära dig kan vara den personen – till exempel din egen mamma, vars ständigt tvivelaktiga natur ger en katastrofsmak till allt du tar på dig. Rullar hon ögonen på varje idé? Snart kommer du att göra detta mot dig själv och ”ta tillbaka” många vackra saker. Det är bättre att ge sådana människor information till ett minimum (om det är nödvändigt alls) – och samråda med dem som är nöjda med din uppfinningsrikedom och kan hjälpa till med affärer.

10. ”Jag kommer att komponera ett bröllopsalbum direkt efter bröllopet.”

När du återvänder från en smekmånadstur kommer bröllopsdagen att verka så långt borta, men minnet av det kommer att vara så levande att du inte kommer att ha någon önskan att titta på bilderna, och att kompilera ett album verkar som en tråkig plikt. Det kommer att vara frestande att skjuta upp allt till senare. Och ”då” kommer alla slags medvetenhetstrick att börja i andan av ”Vårt album förtjänar att vara bäst! Vi måste välja en. ” Låt dig inte luras av detta! Fortsätt bara och gör det medan dina intryck är färska och ingenting går vilse. Man behöver bara börja.