20 mest irriterande saker som män gör

Innehåll

Alla kvinnor tror på att det finns idealiska män, men de glömmer att även sådana män har sina egna vanor … Och de är inte alltid söta!

Många familjs lycka och harmoni bryter på klipporna under namnet ”liv”! Särskilt när mannen gör saker som får fruarna att gå berserk. Vi har sammanställt en samling av 20 manliga gärningar. Jag slår vad om att din gör det också?

1. Höjer / sänker inte toalettstolen

På / av toalettlocket är ett viktigt ämne i familjelivet. Det finns en version som män medvetet ignorerar begäran om att höja / sänka toalettstolen så att frun ropar bra och släpper upp den ackumulerade ångan. Män tar hand om oss!

2. Kläm ut tandkrämen från rörets fel ände

I stort sett för pedantiska fruar är det som ett kommandot ”ansikte” för en stridshund. I en kvinnas seriösa och uppmätta värld bör allt vara perfekt. Och när en man slarvigt trycker på mitten av röret och avskyr dess form, är många fruar förskräckta..

3. Ändra regelbundet lösenordet på smarttelefonen

Idag berättade min man dig sin nya PIN-kod, och i morgon har han ett nytt lösenord. Varför då? Om han byter lösenord på sin telefon döljer han något. Detta är kvinnors objektiva och logiska slutsatser för sådana handlingar. Frasen ”Ja, det här är så att ingen tar min telefon på jobbet” garanterar nästan de troende en övernattning i bilen.

4. Lämnar öppna skåpdörrar

Ur en synvinkel är en sådan man bara ett skadedjur! Hur många gånger har du slagit huvudet / handen / foten mot öppna dörrar och lådor? Räkna inte. Vad hindrar en man från att stänga dem bakom sig? Det är inte säkert känt. Men det finns en åsikt att detta beteendeegenskaper i vuxen ålder inte längre kan korrigeras. ack!

5. Dricker vatten direkt från flaskans hals

Och varför uppfanns glaset? Och om, förutom din fru, som, okej, kommer att dricka efter dig, någon annan hävdade detta vatten? För det första är det ohygieniskt, och för det andra, framför främlingar för sådant beteende hos män, är fruar redo att falla genom jorden. Vilken grottålder? Vad sägs om etikett?

6. Anordnar en kyrkogård med smutsiga koppar nära datorn

”Jag klarar allt nu!” – Männen upprepar för andra veckan i rad för att håna att det inte finns något annat att dricka i huset. Och allt kan förlåtas, men det är fruarna som alltid måste tvätta dessa koppar. Och i disken kan du ofta hitta mögel och mögel. Det verkar som om det här är hur man odlar nya livsformer på jorden.!

7. Säger ”Men min mamma tycker att …”

Absolut alla tjejer är irriterade över samtalet som börjar med dessa ord. Och det handlar inte ens om svärmor själv: hon kan vara en tre gånger gyllene kvinna, värd alla världens beröm och lagrar, men mammas söner ser söta ut i åldern 0 till 12 år. I vuxenlivet förväntar sig kvinnor mogna relationer utan sådana jämförelser..

8. Spridar sina strumpor överallt och överallt

Detta ämne är lika gammalt som världen och är relevant i varannan familj. Herrstrumpor utspridda över golvet kan driva en insats i de starkaste allianserna. Många fruar drivs i vansinne av dessa bomullsparasiter. Det finns en version som makar markerar sitt territorium på detta sätt, men det gör det inte enklare och trevligare för fruar, särskilt när de förutom visuell skräck också orsakar en luktbom!

9. Blandar smutsiga saker med rena

Även det bästa av män är irriterande när han tar av sig skjortan tar han bara ut papperskorgen och lägger den i en garderob med rena kläder. Varför tvättar hustrur då? Kanske finns det inget behov av att göra det, eftersom det då inte är klart var det nya är och var inte?!

10. låtsas lyssna

Om du skriver en bok ”Hur man snabbt gör en kvinna upprörd?”, Kommer denna punkt att vara den viktigaste! Alla fruar, ja, alla människor älskar att bli lyssnade på. Detta är ett tecken på uppmärksamhet, intresse och respekt för samtalspartnern. Men åh, hur ofta män bara låtsas vara aktiva att lyssna! Men de kan snabbt komma fram: det är värt att ställa en fråga, hur tomma mallar som ”clear”, ”cool” eller ”wow, wow!”

11. Sätter en nästan (eller helt) tom tallrik i kylen

Vi vet alla att detta görs för att inte tvätta disken efter oss. Men för kvinnor kommer en otvättad tallrik i diskbänken vara mindre irriterande än en tallrik i kylskåpet med en skiva korv, dessutom biten. För att inte tala om chocken för nervcellerna hos flickorna som hittar tomma rätter i kylskåpshyllorna.!

12. Öppnar inte förpackningar med produkter som förväntat

Tydligen skapade skärlinjer på förpackningar, lock på förpackningar med mejeriprodukter och speciella filmer som sedan kan stängas, att tillverkarna inte tog tillräckligt nog med att använda produkten. Därför måste en man kämpa med systemet och komma med sina egna alternativ för att öppna paketet. Obehagligt, dumt, slarvigt, men deras eget! Upprörda!

13. är tyst som svar på frågor

En annan viktig punkt på listan för att pissa av en kvinna! Ibland är tystnad som svar på frågor eller förslag inte bara irriterande utan också förolämpande: bara män ser tystnad som ett tecken på samtycke. I kvinnvärlden är de tysta bara när de visar anstöt. Förresten, ett fantastiskt fenomen: man behöver bara säga om det faktum att hon träffades med sina vänner i en klubb eller skrapade hans bil, så ryktet återvänder genast. Underverk!