21 sätt att säga ”kärlek”

Innehåll

Kärlekens, familjens och trohetens dag firades, men det betyder inte att tiden för kärleksförklaringar och skälvande känslor är borta.

För att förlänga den amorösa stämningen har kvinnodagen hittat 21 kärlekspar, vars förhållande är inspirerande. De infödda i Chelyabinsk vet exakt hur man säger ”Jag älskar” – rörande, ovanligt och romantiskt.

Det viktigaste i en familj är att vara tillsammans

Marina Karelina, hotellägare: ”I 17 år har hela mitt hjärta varit upptagen med en sak! En, Karl, en man. Inte riktigt att skryta. Men i allmänhet finns det en situation där du, under lika villkor, ger 9 och ofta 10 poäng av 10 till samma man under många år. Jag har också ytterligare två postulat av tillförlitliga parningsspel som jag har tagit fram, men mina vänner känner till dem. Det är anständigt här. Förresten har spelen ett stort pris: en tjej och en tjej, båda utmärkta. ”.

Eller en reflektion. Om fortsättningen

Marina Yakovleva, koreograf: ”Tillsammans till bio för morgonsessionen – hur länge har det gått. För återupplivande av traditioner! ”

Sträva efter lycka, sträva uppåt

Maria Zanko, stylist och Elisey Zanko: ”Familjefoto. Nästan alla är roliga ”.

När du är med en partner på samma våglängd, i samma rytm

Irina Saushkina, stylist: “Trevlig kväll på D’or. Ändå hur vi sällan dansar långsamt i våra turbulenta tider ”.

Ta ett foto av oss, fotografen, i traditionell stil

Pavel Sedov, TV-presentatör, showman och Olga Sedova: ”Min fantastiska fru”.

Tillsammans i sorg, i glädje och i shopping

Pyotr Serebrovsky, konstnär, Daria Serebrovskaya och barnen Valeria och Fedor: Sanya City Walking Street i Kina.

Referensförslag. Omöjligt att säga nej

Ruslan Mazitov, showman och Adelya Ziganshina: ”Ett foto av hur det var. Under sken av en fotografering på en tidig vårparisisk morgon kom vi ut från hotellet. Medan fotografen distraherade Adele tog jag ut lådan med ringen med darrande händer. Jag minns inte längre. Tack killar för grattis. Det var tidigt på morgonen den 7 april 2017. Jag hörde ”ja”, nu kan jag dela det här evenemanget ”.

I familjen är ledaren inte den som är störst

Arsen Karapetyan, värd för evenemang, showman och Yulia Karapetyan: ”Jag trodde aldrig att jag skulle lägga upp familjefoton på Instagram – jag har det för jobbet! Varje dag blir jag mer och mer kär i min familj. Jag vill att varje man ska ha en sådan lycka som en stygg, vacker, klok fru och en son som kommer att fortsätta loppet. ”.

Mitt beskyddare. Och min älskade. Både

Anastasia Akishina, stylistkonsult på Stylish store, och Max Klopkov: ”Och jag ville, som i barndomen, med hela familjen gå i parken på den här semestern och bara njuta av allt runt omkring. Och så hände det. Jag, @maxklopkov och Klepochka! Liten familj”.

Bra fest. Schackmatt

Anna Gorobets, ansikte och ägare av varumärket Goddess, och Semyon Sysoev: “Lycklig familjedag! Kärlek, respektera varandra! Och aldrig förolämpa ”.

Och de lägger lycka under trädet!

Alexander Kubyshkin, presentatör för ryska Radio Chelyabinsk, och Victoria Kubyshkina: ”Min familj”.

Storheten och lugnet

Kristina Sadova, bloggare, arrangör @che_market och Dmitry Sadov: ”För 20 år sedan bytte han och jag valentiner i skolan, och då var det bara söt barnslig dumhet. Åren gick – valentinernas innehåll förändrades, men deras närvaro var oförändrad. Då verkade vi ha mognat, och allt blev som om det var väldigt dumt, och ingen av oss var romantiker, från ordet ”absolut”.

Därför när du för 6 år sedan oh-oh-mycket insisterade på att gå till en restaurang den 14 februari, misstänkte jag inte ens varför, eftersom motivet ”du måste varva ner framför staten” tycktes mig rimligt. Generellt, nu min man, tack för att du satte upp mig så här ”unromantic” för 6 år sedan med sitt extraromantiska förslag ”.

Grön. Ung. Förälskad.

Anastasia Ertukhanova, chef för den stilfulla butikskedjan i Chelyabinsk, och Azamat Ertukhanova: ”Vi grälar, vi gör upp, vi grälar, vi gör upp. Och så vidare i en cirkel dag efter dag. Även om jag tycker att detta inte är förvånande för människor som är tillsammans 24/7. Skulle du ”ta ut” din själsfrände i det här läget? ”

Underbar. Fint. Med känsla

Marina Brokhman, chef för Special Events Agency och Andrey Brokhman: ”Det här är en familjehärd! Vi behåller det! ”

Bittert? Lycka smakar som ambrosia

Arseny Snedkov, chef för modelleringsbyrån Snedkoff Models, och Anastasia Snedkov: ”Kära fru, idag är det exakt ett år sedan jag blev man och du blev fru, och under detta år har jag aldrig ångrat mitt beslut. Du är min älskade och bäst, förbli densamma ”.

Söt sommarkväll

Maria Ivanova, chefsspecialist för byrån för internationellt samarbete i Chelyabinsk-regionen, och Leonid Ivanov: “Mest av allt i mitt liv älskar jag dig, min kära @leonid_dmitrich. Hur glad är jag för att du föddes för 23 år sedan, den här vackra dagen. I 19 år levde du utan mig, och sedan tog jag en regnig dag dig en tårta till det gamla auditoriet 429 i SUSU. Du är det bästa i mitt liv, det bästa som hände mig. Allt annat kommer att vara på kvällen ”.

Res tillsammans, upptäck tillsammans

Ekaterina Besova, makeupartist, frisör, mehendi-mästare, FRIENDs ögonbrynartist och Dmitry Besov: ”Min dyrbara familj!”

Lycka är ljus. Och lycka är tyst

Ilya Molodkin, fotograf och Maria Zaitseva: ”Jag är glad!”

Silhuett som referens

Alexey Levin, regissör för Studiz Ruvision, och Kristina Bogatenkova-Levina: ”Vänner, det blir kallare ute, kram varmare!”

Lycka är när din är nära och varm

Irina Li, presssekreterare och Alexander Anufriev: ”En annan karaktär på bilden är familjens favorit tax Tilda. I mer än fyra år har hon lärt oss att säga ”Jag älskar” på handlingsspråket: vakna på en helg vid gryningen, klockan fem eller sex och gå till parken på en promenad. Varför då? För att jag älskar”.

Kraften av kärlek. Även halsen gör ont

Bradley Cooper, Hollywood-skådespelare och Irina Shayk: “Tagga den du vill vara med just nu! (Markera den du vill vara med just nu. – Översättning av kvinnodagen.)