5 gånger ska du inte gifta dig

Innehåll

Hur man förstår om du verkligen vill koppla ditt liv till den här personen eller om denna önskan har ålagts dig …

Vilka är tecknen på att du inte ska gifta dig? Hur man förstår om du verkligen älskar en man och vill bli hans hustru eller är du bara trött på ensamhet och ständiga frågor: ”När ska du gifta dig?” Vår expert kommer att berätta hur du kan bli älskarinna i ditt liv och inte lyssna på andras råd.

Alexandra Yushkova

Självutvecklingscoach, astropsykolog enligt själsformeln, expert på psykosomatik och en hälsosam livsstil.

Och ja, alla flickvänner är redan gifta och har minst två barn, och alla släktingar börjar blicka på dig skyndigt, och den här tysta frågan lurar i deras ögon: vad är det för fel på dig? Men tro mig, allt är så med dig, och du tar bara ämnet äktenskap på allvar och djupt ner vill du verkligen att det ska vara en gång för alla, och detta tillvägagångssätt kräver noggrant urval.

Så i vilka fall ska du inte skynda dig att gifta dig, även om du verkligen vill?

1. Känner du fångsten

Han är så omtänksam, tar hand om vackert, ringer, skickar meddelanden och är alltid redo att hjälpa till vid det första samtalet … För tillfället. Och djupt inne vet du mycket väl att den här tiden kommer att gå, glasögon klinkar inte på ditt bröllop. Hur man känner igen sådana ”magiska pojkvänner” och inte fastnar i deras mjukt täckta nät?

Först och främst, om du känner att något är fel här betyder det att något definitivt är fel här. Om du är osäker, definitivt inte. Alltid redo att hjälpa till? Men bara inte när du verkligen behöver det! Och vid det första mer eller mindre allvarliga problemet hittar han säkert tusentals skäl till varför han inte kan hjälpa, istället för att hitta en som säkert kommer att fungera. Och viktigast av allt – titta på hans kommunikation med sin mamma, det kommer förmodligen att finnas mer än ett tecken på hur han kommer att behandla dig också.

2. Är du trött på trycket?

Din djupt gift vän bjöd in dig på en kopp kaffe, och oavsett hur du vinkar bort det, kunde du inte undvika att träffas. Och ja, du visste hur det här samtalet skulle sluta. När du har pratat om hur bra allt är med dig (och en man inte behöver känna sig lycklig), och du ser många gånger bättre och lyckligare ut än henne (detta är rent objektivt), börjar hon fortfarande klaga , när du redan befinner dig själv den där, och du undrar (om dig självklart), varför alla samtal automatiskt ska konvergera till ämnet män, det finns så många intressanta saker i världen! Du är redo att uthärda din mors periodiska suckar – hon har ett direkt intresse: du vill att din själ ska lugna sig, som de säger, att fästa ett barn, men vad är det för din vän? Låt dig inte luras av ett sådant tryck från din inre cirkel. I allmänhet bygger miljön på intressen. Om du för närvarande har andra hobbyer är det inget fel med det – att späda vänkretsen med nya ansikten. Inget drama behövs. Bara livets gång.

3. Din anslutning är bara fysisk

Och nu faller natten över staden, och du känner dig plötsligt ensam med detta kalla glas vin. Du kastar slarvigt ett meddelande: ”Hur mår du?”, Som ett lösenord för en kortvarig känsla av närhet och ensamhet. I nästa ögonblick får du redan detta oändliga nöje … Ingen gav dig så mycket nöje som den här ”mannen din i en timme”. Men solen kommer upp och man ser knappt på varandra, och det kan inte vara fråga om att starta någon form av intim konversation. Hur många gånger har du sett till att det absolut inte finns något att prata om med honom … Du kan diskutera ämnena kläder och berömda personligheter med din flickvän.

Fysisk närhet betyder tyvärr inte alltid emotionell närhet … Om du i ljuset inte alls är intresserad av varandra, så ska du naturligtvis inte koppla ditt liv till den här personen, oavsett hur magnifik han kan vara i sängen. Grunden för ett harmoniskt familjeliv är förmågan att lyssna och höra varandra, men om du inte har något att prata om finns det inget att lyssna på.

4. Du lockas till honom bara av välstånd

Och nu möter du en till synes ”idealisk” man enligt sociala normer och är redo att ignorera några av hans brister, för i allmänhet kan han ge dig den komfort och säkerhet som varje kvinna så drömmer om. Men tänk dig att han är sönder eller mycket allvarligt sjuk. Är du redo att vara med honom i rikedom och i fattigdom och i sorg och i glädje??

Jag är säker på att du inte tänker på fattigdom och sorg i detta skede, men det här är livet, och vi har alla upp-och nedgångar, och bara ett rent hjärta och en uppriktig önskan att stödja din älskade kommer att hjälpa er båda att gå igenom livets prövningar. Och om du vid den första mer eller mindre starka vinden är redo att packa dina väskor och springa, för utan din ”rikedom” behöver du inte det, tro mig, det här är vägen till ingenstans. Och vägarna som inte leder någonstans längst. Gräv inte dig själv ett hål.

5. Du började tvivla på att du förtjänar mer.

”Kanske vill jag ha för mycket?” – en förrädisk röst kryper in när du ibland snyftar vid nästa avsked efter ett nyligen framväxande förhållande, och du är helt förlorad var och vad du gjorde fel igen … Men du vet väl varför detta förhållande inte fungerade! Just för att du försökte stänga ögonen på vissa punkter och valde att lämna din piedestal för att inte verka för krävande! Och här är resultatet. Om du bestämmer dig för att du förtjänar det bästa, så är du det. Om det finns en sådan du, så finns det en sådan person. Och det är viktigt att inte gå vilse i dina tvivel, men att fortsätta att se tryggt in i framtiden och njuta av ditt liv just nu. Som de säger kommer vi alla att vara där.