7 tecken på att du saknar kvinnlig visdom

Innehåll

Vi har samlat flera sanna signaler som indikerar att du fortfarande behöver lära dig äkta feminin visdom. En sann kvinna känner sig inte igen i någon av ovanstående punkter..

1. Du vet inte hur du ska lyssna på dina önskningar

En kvinnlig klok kvinna vet alltid vad hon vill. Att lyssna på din inre röst och förstå vad ditt hjärta verkligen ligger i och vad dina önskningar är, är faktiskt inte så lätt. Du kan börja med att bygga på dina behov, gradvis skapa ditt eget värdesystem och prioritera. Om du fortfarande skyller på andra för dina misslyckanden eller förväntar dig att någon utifrån ska hjälpa, rikta och berätta hur du ska leva vidare, har du mycket arbete med dig själv..

2. Du är intolerant mot andras brister

Försök att ändra en nära och kära är ett säkert tecken på att du inte är klok nog än. Kloka kvinnor förstår att en vuxen har rätt att vara den han är och respekterar sitt personliga utrymme. En riktig kvinna kommer inte att införa sin åsikt, även om hon är säker på att hon vet bättre. Kollegor, vänner, män, till och med barn är personligheter vars fördelar och nackdelar är värda att lära sig acceptera.

3. Du är alltid mitt i konflikt

Du ber om problem och tänker inte ens på att vissa konflikter kan undvikas. Du kommer inte att vara tyst för någonting, även om passioner under en gräl upphettas till det yttersta, och du kommer inte att spendera tid på att hitta rätt ord. Du väntar inte på en möjlighet att reda ut förhållandet, och du kastar ut dina negativa känslor direkt, även om främlingar blir ett vittne om detta. En klok kvinna är inte den som håller tyst om klagomål och inte den som undviker konflikter på alla möjliga sätt. En riktig kvinna vet hur man står upp för sig själv, men glömmer inte andra människors känslor. Hon försöker hitta en konstruktiv lösning på alla problem..

4. Du kan bara ge

Du är alltid redo att hjälpa till. Du samtycker till att arbeta på semester utan problem, medan alla vilar. Och utan att tveka lånar du ut på obestämd tid. Du är den typ av person som vill behaga alla. Du försöker anpassa dig till alla önskningar och behov. Det verkar som om du helt enkelt inte vet att du också kan ha personliga gränser. Det är dags att överge offrets roll och inse ditt värde. Att hjälpa, dela, vara generös är naturligt för en klok kvinna, men på intet sätt till nackdel för sig själv.

Du är redo att ta hand om alla utom dig själv, och du bör börja med detta

5. Du kan bara ta emot

Du lever i en ihållande känsla som alla omkring dig är skyldiga dig. Människor runt omkring dig tycker att du tänker för mycket på dig själv, men det är inte helt sant. Faktum är att du letar efter bekräftelse på ditt eget värde utifrån. Du tvivlar på dig själv, varför din självkänsla är mycket beroende av komplimanger, gåvor, någon annans åsikt. En klok kvinna vet vad hon är värd, kräver aldrig någonting, vet hur man är tacksam och reagerar korrekt på komplimanger.

6. Du valde mellan karriär och personligt liv

En gång bestämde du dig för att familjelivet inte var något för dig och började aktivt bygga en karriär. Du vägrar djärvt datum och undviker medvetet allvarliga relationer, för allt detta stör jobbet. Eller så har du satt hemma i tio år och ägnat dig själv åt din familj och ditt hem. Du sätter stopp för självförverkligandet, du har inga hobbyer, inga speciella färdigheter, inte den minsta aning om vad du kommer att tjäna pengar om din man en dag lämnar familjen. En klok kvinna offrar varken sitt hem eller sin karriär. Hon kommer att kunna hitta en harmonisk balans mellan båda områdena i livet..

7. Du tittar inte på dig själv

Du har aldrig ansett dig själv som en skönhet, så du har länge bestämt att dyra kosmetika, styling och feminina kläder inte är något för dig. Du väljer alltid alternativet ”vilket är enklare”, du bär dina jeans utan att ta av dig, du stoppar håret i en hästsvans och använder bara mascara på stora semestrar. Du har aldrig tid för dig själv, så du kan inte träffa dig varken i en skönhetssalong eller i ett gym. Naturlig skönhet är underbar, men en klok kvinna ser alltid värdig, lämplig och välskött ut. Hon är väl medveten om sina styrkor och svagheter, så hon vet hur man presenterar sig kompetent.

Var inte upprörd om du känner igen dig själv bland ovanstående punkter. Detta betyder inte att du för alltid är berövad kvinnlig visdom, det är bara en anledning att starta ett självförbättringsprogram. När allt kommer omkring är att förstå problemet det första steget för att lösa det..