Besatthet och uthållighet i relationer: var är linjen?

Innehåll

Kanske är detta en av de mest populära frågorna på Internetforum. Bland svaren är följande uttalande ledande: om du gillar en person är han ihållande, och om inte, då tvångsmässig. Så hur vet du om ditt beteende är utanför gränserna??

Viljedämpning

Om du försöker tvinga någon att göra något mot sin vilja och till och med följa det med tråkighet, kan du kallas en tvångsmässig person. Vissa män tillåter sig att sätta press på vackra damer vid det första mötet. De följer regeln: om en kvinna säger nej betyder det ja. Det tänker helt enkelt inte på dem att motivet för vägran kan vara helt annorlunda. Kanske är flickan inte emot ett datum, men filmens tid, plats eller namn förvirrar henne. Detsamma gäller unga damer som insisterar på möten i dyra restauranger eller erbjuder herrar att shoppa med dem. Tänk om den unge mannen verkligen gillade dig, men han har tillfälliga svårigheter och han kan inte ta dig till en av de mest lyxiga platserna i staden. Innan du fortsätter att införa din åsikt, ta reda på vad du vill att personen du frågar på ett datum..

Terror av textmeddelanden

I en tid av informationsteknik är människor i kontakt med varandra dygnet runt. Därför verkar det ofta för oss att om vi precis har skickat ett meddelande, ska svaret komma omedelbart. Om du inte har fått ett SMS under de närmaste minuterna är det inte en anledning att fylla en person med ett berg av frågor i alla möjliga sociala nätverk och snabbmeddelanden. Dessutom kommer sådant beteende inte att spara dig från att ignoreras, utan snarare orsaka irritation och ovilja att fortsätta kommunicera med dig..

Ansök utan inbjudan

En oförbjuden gäst är värre än en tatar! Har du hört detta ordstäv? Naturligtvis bör du inte invadera en persons personliga utrymme, såvida han inte självklart bjöd in dig. När allt kommer omkring vill du inte hitta föremålen för dina drömmar inte i full klänning, utan sover och i morgonrock. Dessutom kan gäster redan vara i lägenheten, värdinnan eller hyresvärden kan vara upptagen med städning, och du vet aldrig vilka planer en person har för dagen. Det är då du har en relation, då kommer du på besök utan att fråga..

Uppförande som en säkerhetsvakt

Om en tjej vägrar att åtföljas eller träffas av en kille, ska han inte åläggas. Detsamma kan sägas om vanliga skift nära ingången eller arbetet. Du är inte ett galen fan av någon superstjärna som är redo att följa din idol dygnet runt. Det är en sak när du redan är tillräckligt nära för att kommunicera, och en annan sak är den konstanta strävan efter en okänd person. Vad är det om inte besatthet?

Taktil kontakt

Alla har sitt eget utrymme och det skyddas ganska noggrant. Någon tycker inte om det när de tar sin kopp, någon kan inte stå emot främlingar. Naturligtvis finns det människor som gillar snabb tillnärmning, men detta händer bara med ömsesidig sympati. Till exempel, om en kvinna ännu inte har bestämt sig för om hon gillar en man eller inte, kan det vara troligt att hon försöker tänka på någon fysisk kontakt..

Vad är uthållighet?

Även om du vägras, är det inte en anledning att ge upp omedelbart. Kvinnor gillar ihållande män, men inte påträngande. Dessutom är det i livet mycket ofta inte de smartaste och vackraste som vinner, utan de som slutade försöka och hittade sätt att uppnå sina mål. Denna universella princip fungerar också i det personliga livet. Uthållighet är att ta steg framåt och ta hänsyn till varandras intressen. Naturligtvis får vi inte glömma att uthållighet är en egenskap som pryder män och mycket sällan förlåtas för kvinnor..

Uthållighet är en egenskap som pryder män och sällan är förlåtad för kvinnor.

Visa intresse för hobbyer – detta är förmodligen den enda typen av uthållighet som kommer att pryda en kvinna. Om du verkligen vill vinna hjärtat hos din utvalda, bör du fråga vad han gillar och vilken typ av tidsfördriv han föredrar. Till exempel, om en man är en bowlingfan, har du alla chanser att tillbringa en kväll med honom och spela ett spel eller två i det här spelet. Du behöver inte göra det du inte gillar att göra. Försök hitta gemensamma intressen och försök inte kasta påtal att du var tvungen att ge upp allt för att spendera tid tillsammans. Ingen tvingade dig.

En man kan ta situationen i egna händer, ringa, förbereda överraskningar, bjuda in på datum, ge blommor och gåvor, för att han är en erövrare och därmed visar han sig själv och sin sympati. För en kvinna är sådan uthållighet naturligtvis oacceptabel..