Hur man kan behaga en stark man

Innehåll

De säger att starka män lockas av milda och svaga kvinnor. En stilig prins räddar alltid en ömtålig prinsessa, vampyrer väljer milda jungfrur som vänner, och även hjältarna i den hyllade ”50 Shades of Grey” är ett exempel på ett sådant förhållande. Kvinnodagens redaktörer fick reda på vilka kvinnor som väljs av starka män.

Är det sant att en kvinnlig ung dam behöver en modig hjälte för att skapa starka, tillförlitliga relationer, fördriven av exploater och nya prestationer? Kanske skulle en känslig och romantisk poet passa mycket mer för henne? EDarling-psykologer genomförde en undersökning och fann att 66% av kvinnliga damer vill se en omtänksam och förståelig man bredvid dem. Dessa egenskaper är dock mer traditionella för kvinnans natur, så först måste du ta reda på vilka karaktärsdrag som är förknippade med manliga och kvinnliga roller..

”My Sweet and Tender Beast”

Enligt teorin från den amerikanska psykologen Sandra Boehm, som utvecklat skalan Bem Sex Role Inventory (BSRI), är typiska maskulina egenskaper till exempel ambition, självständighet och självsäkerhet. Samtidigt inkluderar feminina (feminina) drag känslighet, värme och förståelse..

Du bör dock inte förstå av kvinnlighet enbart svaghet och oförmåga att fatta beslut. Kvinnliga karaktärsdrag är först och främst vård, uppmärksamhet, värme och förmåga att stödja. Två tredjedelar av kvinnorna med ett sådant psykologiskt kön letar efter följeslagare som liknar sig själva: omsorg och förståelse, som kan lyssna och stödja i sina upplevelser, män som älskar ett uppmätt och lugnt liv. Samtidigt tillåter sådana ”feminina” egenskaper hos män som vänlighet, kärlek till barn och förmågan att förlåta dig att bygga en stark och pålitlig union, full av kärlek och omsorg. Denna typ av familj kommer att vara harmonisk och båda parter kommer att vara lyckliga i sin lugna oas..

Vem väljer starka män

När det gäller riddarna med en maskulin karaktär, vill mer än hälften av dem se en kvinna bredvid dem, vars karaktär också domineras av ”maskulina” drag, såsom förmågan att fatta beslut, ansvar och förmågan att agera. Så en stark man kommer att gilla samma ”starka” kvinna som ”stoppar en häst i galopp och går in i en brinnande hydda”. Dessutom kännetecknas den utvalda av en brutal man också av hennes älskade yrke och en pragmatisk syn på världen. Starka män tar ofta risker och vill ha en säker ryggrad – en oberoende make att lita på vid misslyckande. De väljer de kvinnor som kan hitta en väg ut ur en svår situation och ta ansvar för sig själva. En självsäker kvinna som hjälper sin partner att utveckla och uppnå mer kommer utan tvekan att uppmärksamma en stark man..

Skulle Christian Gray, hjälten till 50 Shades of Grey, vara nöjd med en försvarslös student i verkliga livet? Är en lycklig avslutning möjlig i en miljardärs historia, ”ägare till fabriker, tidningar och fartyg” och en vanlig förenkling? Kanske, om händelserna i romanen inte utvecklades i boken utan i verkliga livet, skulle Christian Gray förr eller senare vara trött på det ständiga behovet av nedlåtande, om än en tyst, men tyvärr beroende och beroende dam i hjärtat. Hon skulle i sin tur drömma om en mild älskare som skulle ha tid för sin älskade: för romantiska promenader, läsa böcker tillsammans vid eldstaden och prata med barn.

Oavsett typ av karaktär är tandemet mellan en man och en kvinna ett förhållande mellan allierade. Det är därför romantiska kvinnor, som kännetecknas av känslighet och femininitet i karaktären, inte letar efter macho utan föredrar romantiker. Och en brutal man kommer så småningom att välja en kvinna med en stark karaktär som sin följeslagare..