Kritiker, drömmare, narcissist och 5 till av dina värsta exer

Innehåll

Toppmän du inte vill komma ihåg.

Vissa relationer i vårt liv händer så att nästa pojkvän efter dem verkar nästan perfekt, ex var så ofullkomlig jämfört med honom. För vilket särskilt tack till honom. Topp 8 löjliga exer du kommer att tänka på med en flin.

1. Kritiker

Han kritiserar allt och allt – regeringen, vädret, din soppa och till och med färgen på ditt nagellack. Tyvärr beter han sig under en första eller två månader som en helt vanlig person utan att visa sitt kritiska sinne. Eftersom han försöker charma och lita på dig. Ja, världen är fortfarande ofullkomlig för honom, men han håller tillbaka sina impulser att prata om det. När allt kommer omkring är han inte helt säker på om du vill lyssna på det. Och bara ibland frågar han: ”Är du säker på att du definitivt vill ha den här klänningen? Är du säker på att vi ska titta på just den här filmen? ” Han gillar faktiskt inte din klänning och vill inte titta på den här filmen. Senare kommer han att prata direkt om det. Alla omkring dig kommer att bli ofullkomliga, inklusive dig och din manikyr. Därför, medan han fortfarande bara tvivlar, är det bättre att omedelbart klargöra vad han inte gillar och inte spendera ytterligare 6 månader på det. Det tar mycket lång tid att återställa ditt nervsystem och självkänsla efter hans kritiska utseende..

2. Drömmare

Efter kritik kan han verka som den perfekta killen, eftersom han är full av entusiasm, ljusa idéer och inspiration och fyller dig med dem. Men det här är bara ord. Så snart det kommer till verkliga handlingar blåses han omedelbart bort, han börjar förlora styrka, depression och många andra respektfulla tillstånd och skäl att inte uppfylla sina löften och drömmar. Det kan mycket väl vara ett bra läkemedel efter kritik i 3-6 månader, eftersom det lär dig att njuta av enkla saker och drömma med honom. Men alla familjeprojekt måste genomföras ensamma. Det är dock möjligt att din pojkvän bara är en motiverande tränare. Och liv och arbete för honom är ett enda utrymme.

3. Skräckälskare

Han kan inte föreställa sig sitt liv utan att titta på nyheterna, speciellt om var någon dog eller någon dödades, och berättar sedan om dem i detalj. Som regel har han inte tillräckligt med nyheter, så han ”kommer ikapp” med filmer med uppdelad disemembrance, blod, monster och andra skräckfilmer. Och ja, han gillar inte att åka till vackra platser, eftersom skönhet är motsatsen till skräck. Därför måste du gå till museer och parker utan det. Med tiden finns det en chans att han kommer att flytta från ett skräckfan till kategorin kritiker och börja kommentera om din livsstil, flickvänner och nya skor..

4. Mister smutsiga strumpor

Det verkar som om smutsiga strumpor är små saker i livet. Men när det finns många av dem ligger de på de mest otroliga platserna och till och med luktar illa … Det finns en chans att fastna i kaos eller drunkna i vardagen. Spridda strumpor är bara en liten detalj av något större som kommer att manifestera sig med tiden: infantilismen och önskan att gömma sig bakom dina spridda klumpar. Eller banal vampirism, när han småningom gör dig irriterad för att förbereda dig för en känslomässig storm och förstöra.

5. Narcissus

Ja, han älskar bara sig själv och beundrar bara sig själv. Och du borde göra detsamma – beundra hans skönhet och överlägsenhet. Var beredd på det faktum att du i ett förhållande bara tilldelas rollen som den som klappar händerna och ser med munnen öppen. Hur länge du kan stanna i rollen som beundrare beror på graden av din masochism och dess skönhet och charm. Det är självklart att påskliljor tenderar att vara jävla attraktiva.

6. Kom igen imorgon

Vanligtvis är det en nationell egenskap hos spanjorerna och italienarna att skjuta upp allt fram till imorgon och spela efter tid. Sådana amatörer finns dock också på ryska breddgrader. Alla dina idéer och förslag kommer att röra sig på obestämd tid under namnet ”imorgon”, allt från att gå på film, be om hjälp, gå till affären och sluta med försök att prata om allvarliga ämnen. Allt skulle vara bra, bara denna ”imorgon” kanske aldrig kommer. Ja, han bor här och nu och försöker kasta bort alla skyldigheter. Hela framtiden är osäker och vag. Förresten, bröllopet, resorna och mötet med hans föräldrar kommer också att vara ”imorgon”.

7. Avancerad användare

Nej, det här är inte en IT-specialist alls. Denna användare är avancerad med dig. Han känner till dina styrkor och svagheter, vad som tänder dig och vad tvärtom slocknar och använder det aktivt. Hela världen, och du också, är bara en resurs för att uppnå sina mål. Men hans planer kan verkligen vara Napoleon – från att bygga ett stort företag, introducera avancerade idéer och tekniker för att erövra världen. Om du är redo att vara en trogen kampvän och assistent och kan offra en del av dig själv och ditt liv för att genomföra hans idéer, kan det vara ganska bra med honom. Om du är maximalist och med kärlek till dig själv är allt i ordning, vänd sedan på sidan och fortsätt.

8. Missbrukare

Som regel blir han en riktig missbrukare redan i rollen som en man. I rollen som pojkvän spelar han en omtänksam och lite orolig partner som bara är upprörd över varför du inte sa till honom att du kom hem och att du har det bra, eller varför du inte svarade på hans kvällssamtal. Det verkar för dig att han är avundsjuk, och du är inte uppmärksam på dessa små saker. Och sedan blir oro till besatthet. Gradvis utsätts du för en stel ram för vad du kan och inte kan. Vart ska man gå och vart man inte ska gå, vad man ska ha och vad man inte ska ha, med vem man ska kommunicera och med vem inte. Och allt detta under sken av kärlek och omsorg. Faktum är att övergriparen vill kontrollera allt och är vansinnigt rädd för att förlora dig. Samtidigt är han redan intern säker på att du är hans egendom. Och egendomen kan hanteras enligt hans önskemål.