”Min man sa tio år senare att jag var en logg i sängen.”

En ärlig berättelse om vår läsare, som mötte svek och förnedring …

”Vi har varit tillsammans i tio år, gifte oss direkt efter examen. Jag har alltid trott att min man och jag har ett perfekt förhållande. apotekpotensmedel. Det verkade för mig att han förstod mig och älskade mig. Men för ungefär sex månader sedan verkade han flytta bort. Han började stanna sent på jobbet, sova i soffan och visa mindre och mindre ömhet och omsorg.  Jag försökte få honom att prata, men han förnekade det bara, sa att han var väldigt trött på jobbet och allt var bra med oss.

Nyligen hörde jag ett samtal mellan min man och en vän. Jag hörde honom säga:

”Det var det bästa könet i mitt liv.” Jag undrade vilken typ av sex han pratade så varmt om … Men det visade sig att det inte handlade om mig.

Han lurade på mig med en kollega. Som jag förstod från samtalet hände det bara en gång. Jag verkar aldrig ha upplevt så intensiv smärta. Jag kunde inte klara av känslor och jag kastade en fruktansvärd skandal. Hon grät, skrek, bröt rätter. Mannen bad först om förlåtelse och grät till och med och tappade sedan sitt humör. Han höjer aldrig sin röst, men sedan bröt han …

Han berättade för mig stötande saker, men frasen: ”Jag har tålt det faktum att du är en logg i sängen i tio år” förödmjukade mig mest.

Även förräderi i jämförelse med ett sådant uttalande av blommor … Jag kommer aldrig att glömma det. Jag är helt förlorad och vet inte vad jag ska göra. Jag älskar honom, jag vill inte förstöra min familj, men jag är inte säker på att jag kan förlåta denna förolämpning.

Vi bestämde oss för att fråga vår expert hur man befinner sig i en liknande situation och om vår läsare har en chans att rädda hennes förhållande till sin man.

Olga Romaniv

10 år är tillräckligt lång tid för ett förhållande. Under denna tid lyckades både du och din make förvandla dig från universitetsexamen till vuxna. Men tyvärr lärde vi oss inte att förstå och höra varandra under denna tid..

Det var som om du tillbringade dessa tio år i ett annat förhållande. Du befinner dig i en värld av illusioner, där det verkade för dig att det inte fanns några problem i ditt äktenskap, det fanns kärlek och perfektion. Av någon anledning uthärde makan hela denna period missnöje och tystnade om vad han skulle vilja få i sängen. Det finns en fullständig brist på förståelse.

Som ett resultat, efter att ha förtydligat förhållandet, är du förolämpad och vet inte om du kan fortsätta ditt familjeliv inte på grund av din mans svek och svek från hans sida (vilket skulle vara ganska logiskt), utan för att han skadade dina känslor genom att säga att han inte kände nöje med sex med dig.

Sådana bekännelser låter verkligen stötande och bevisar återigen att det finns problem i förhållandet – kylning, missförstånd, brist på kontakt, både verbalt och troligtvis taktilt. Men detta betyder inte alls att ett sådant förhållande inte kan sparas. Det är möjligt, och om båda makarna har känslor gentemot varandra, en önskan att vara nära, måste du göra detta – du måste ändra!

Om jag var du skulle jag börja med ett ärligt och uppriktigt samtal med min man om vad som exakt inte passar honom – jag är säker på att detta inte bara handlar om sex, det finns förmodligen andra problem.

Uppriktighet krävs också av dig i det här samtalet: öppna dina ögon och tänk på hur länge sedan ditt förhållande förändrades, och du började flytta ifrån varandra. Båda ska ha en önskan att träffa den andra partnern, bara i det här fallet kan ditt äktenskap räddas och förhållandet kan göras riktigt nära. Äktenskapskriser inträffar – de visar svagheterna i ditt förhållande, vad som behöver diskuteras, utarbetas, förändras och förbättras. När det gäller din förbittring mot din partners ord, så kan du behandla det på vuxen väg, det vill säga visa visdom.

Oro är en känsla. Alla känslor kan kontrolleras.

Varje människa gör ett val för sig själv: huruvida han ska kränkas mot en annan, oavsett om han surar i veckor i rad, om han vill avsluta förhållandet på grund av några obehagliga ord, eller ändå prata med någon som är kär för honom och hitta ett sätt att lösa problemet. Jag upprepar, med en ömsesidig önskan att bevara äktenskapet och partnerna har känslor, kan alla problem lösas.