Sex blir bara bättre med åren, som fint vin

Är det möjligt att upprätthålla attraktivitet och sexualitet under klimakteriet, förbli attraktivt för män för kvinnor?

Vi kvinnor skiljer oss mycket från män. Vår ungdom, humör, utseende och hälsa i allmänhet beror direkt på tillståndet i vårt hormonella system. Vi är mer försiktiga med hygien, följer en hälsosam livsstil och tar hand om oss själva för att se attraktiva ut. Men trots alla ansträngningar tar naturen sitt pris, och med åldern förändras balansen mellan de kvinnliga hormonerna östrogen och progesteron, östrogenproduktionen minskar – vi är på väg mot klimakteriet.

Det verkar som om perioden av rädsla för oönskad graviditet är över, du kan äntligen koppla av och njuta av sex till fullo, särskilt eftersom med åldern kommer erfarenhet och kunskap om din kropp. Men bristen på östrogen börjar påverka libido avsevärt, önskan försvinner någonstans, dessutom visas torrhet i det intima området, från detta – obehag och smärta under sex. Vissa kvinnor vägrar till och med sex helt och hållet, men detta är absolut omöjligt att göra, eftersom intima förhållanden förlänger kvinnlig ungdom, håller dem i gott skick, bidrar till ytterligare produktion av hormoner och har en positiv effekt på känslomässigt humör.

Hur kan du hjälpa till i den här situationen?

Fytoöstrogenbaserade läkemedel hjälper till att väcka en vilande libido, hantera problemet med torrhet i det intima området och också lindra andra symtom på klimakteriet (värmevallningar, svettningar, sömnlöshet). Fytoöstrogener har samma struktur som kvinnliga hormoner och har hormonliknande effekter, men de har inte de biverkningar som finns i vissa hormonella läkemedel.

På läkemedelsmarknaden finns det nu många olika produkter med fytoöstrogener. De innehåller vanligtvis en, sällan två fytoöstrogener och lindrar antingen bara värmevallningar eller lugnar. För en effektiv lösning på alla aspekter av klimakteriet är det bättre att vända sig till läkemedel med en väl vald komposition och komplexa effekter. Dessa få inkluderar Lady’s Formula Menopause Fortified Formula. Den innehåller tre kraftfulla fytoöstrogener samtidigt, ett helt komplex av vitaminer och mineraler som är nödvändiga under klimakteriet, samt unika extrakt av maitake-svamp och maca-rot.

Fytoöstrogener angelica, klöver, vitex kompenserar för bristen på östrogen, förlänger kvinnlig ungdom och eliminerar värmevallningar, irritabilitet, trötthet och andra oönskade manifestationer av klimakteriet.

Macarot, som växer i höglandet i de peruanska Anderna, hjälper till att öka kvinnlig libido och naturlig hydrering i det intima området, samt upprätthålla hudens elasticitet. Könens kvalitet och njutningen av det ökas avsevärt. Kvinnan börjar känna sig mer självsäker och avslappnad..

En annan komponent i biokomplexet – extraktet av maitake-svampen – är ansvarigt för tunnhet och attraktivitet. Det är inte allmänt känt i vårt land, men är högt värderat i öst, där det också kallas ”geisha svamp”. Maitake hjälper till att kontrollera viktökning och förhindrar fettansamling i buken och låren. Denna egenskap hos maitake är oumbärlig för kvinnor under klimakteriet, när figuren börjar svälla och dieter inte hjälper. ”Svamp av harmoni” kommer inte bara att bevara figuren utan också förbättra hälsan, eftersom det hjälper till att ta bort gifter från kroppen.

Med sådana komponenter blir biokomplexet en oumbärlig assistent för kvinnors hälsa, skönhet, ungdom och sexualitet. Förneka dig inte livsglädjen. Lady’s Formula Menopause Fortified formula hjälper till att upprätthålla livskvaliteten, återställa harmoni och självförtroende.