TOPP 5 regler för multipel orgasm

Innehåll

Många kvinnor tror att naturliga lutningar och talanger är nödvändiga för flera orgasmer, men WDay.ru har bråttom att utmana denna synvinkel. Multiorgas är tillgängliga för alla. Det viktigaste är att veta hur man förbereder sig för dem..

1. Tänker rätt

Multipel orgasm finns. Och du måste vara hundra procent säker på detta, annars kommer försök att ha kul flera gånger i rad inte att leda till någonting. När allt kommer omkring är en kvinnas förmåga att uppleva orgasmer direkt relaterad till vad som händer i hennes huvud. Om hon är övertygad om att hon kan uppnå flera orgasmer kommer det att fungera..

Om du ställer in dig på att det bara kan finnas en orgasm efter den första urladdningen kommer kroppen att sluta svara på stimulering och gå i vilotillstånd. Så det är viktigt att tänka positivt och vara öppen för tillgivenhet..

2. Vi avbryter inte smekningen

En serie av sådana beröringar gör att du kan upprätthålla upphetsning och samtidigt ge vila till de organ som just aktivt har deltagit i orgasm..

Under orgasm stimuleras blodflödet och ett stort antal nervändar aktiveras, så kroppen blir mycket mottaglig för beröring – ofta så mycket att du vill stoppa kontakten med en man och ge dig själv en paus. viagra generika. Därför flyttar kvinnor i de flesta fall efter orgasm bort från sin partner och vilar efter att ha upplevt känslor..

Denna praxis är dock skadlig för dem som vill uppleva flera orgasmer i rad, eftersom spänningen som förloras under en paus har en chans att inte återvända alls, och det är mycket svårare att ”avveckla” efter en orgasm än tidigare. Så för upprepat nöje måste du hålla nära kontakt med din partner. Stimulera inte klitoris eller andra extremt känsliga delar av kroppen under denna tid – det är bättre att fokusera på bröstet och höfterna. En serie av sådana beröringar gör att du kan upprätthålla upphetsning och samtidigt ge vila till de organ som just aktivt har deltagit i orgasm..

3. Träning

Så konstigt som det kan låta kan kroppen vara förberedd för multipel orgasm. Det är nödvändigt att lära honom att saken inte slutar med en detente. Detta kan uppnås genom träning – sött och roligt.

Be din partner att reta dig: låt honom smeka din klitoris (med tungan eller fingrarna – som du vill), slutar sedan ett tag och fortsätter sedan att röra.

Denna övning kommer att lära din kropp att förvänta sig en ny våg av nöje varje gång den har upplevt den tidigare. Kroppen kommer att komma ihåg detta tillstånd, och när du upplever den första orgasmen kommer den att vara redo för det faktum att detta inte är allt och att det viktigaste är ännu inte att komma.

Den världsberömda Arnold Kegel-träningen hjälper dig att träna dina muskler: alternerande maximal spänning och maximal avkoppling..

Välutbildade vaginala muskler är också nyckeln till multipel orgasm. Om de är i god form kan du självständigt framkalla deras sammandragningar, och detta är en direkt väg till multipel orgasm. Den världsberömda Arnold Kegel-träningen hjälper dig att träna dina muskler: alternerande maximal spänning och maximal avkoppling. lovegra.

Nu är det viktigt att lära sig att använda den förvärvade färdigheten: i det ögonblick du känner muskelsammandragningar under orgasm, slappna inte av – det är viktigt att fortsätta processen som startade din kropp, så fortsätt att dra musklerna själv. Då kommer den andra orgasmen oundvikligen att komma.